Kiírásra kerültek a nyári képzések időpontjai

Kiírásra kerültek a nyári képzések időpontjai

2013-04-11 15:16

2013 nyarán idén utoljára jelentkezhettek a Dávid Enikő Pilates Oktatóképzés keretein belül a 10 napos Pilates oktatói képzésre illetve a szeptemberi OKJ-s szabályozás hatályba lépése előtt akkreditált sportoktatói alapképzésre.

*

OKJ-s sportoktatói alapképzéssel együtt végezhető Pilates oktatói tanfolyam indulása: 2013. június 2.

Az OKJ-t érintő változások szeptembertől hatályosak, így partnerintézményem, a Mandala Jógastúdiók a nyárra még júniusi kezdettel indít akkreditált képzési csoportot.

A kurzus időpontjait továbbra is úgy alakítottam ki, hogy a hallgatók a pénteki és szombati napokon a Pilates oktatóképzés, vasárnap az OKJ alapképzés moduljain vehetnek részt. (A pontos időpontokért ide kattints )

A két együttesen végezhető tanfolyam április 28-ig 10%-os előjelentkezési kedvezménnyel foglalható.

*

2013-ban az utolsó Pilates oktatói tanfolyam indulása: 2013. június 28.

Rendhagyó módon őszi csoport nem indul, a nyáron kurzust végző hallgatók ősszel vizsgával zárják a képzést.

A kurzus 4 elméleti napot foglal magába, melyek pénteken kerülnek megtartásra. Gyakori kérdés, így tisztázom: egyéni megbeszélés esetén az ezeken való részvétel nem kötelező, a tananyagát a hallgató természetesen megkapja és az a vizsga részét képezi. A 6 gyakorlati oktatási nap: 5 szombat és egy vasárnap. (A pontos időpontok itt.)

A kurzus május 3-ig jelentős előjelentkezési kedvezménnyel foglalható.

*

A képzésekre az érvényes jelentkezés 40.000 Ft előleg befizetésével történik, a fennmaradó összeg a tanfolyam indulásakor esedékes.

Lehetőség van ezúttal is részletfizetési konstrukciót kérni, ez minden esetben egyéni ajánlat tárgyát képezi – részletfizetési konstrukció esetén előjelentkezési kedvezmény nem vehető igénybe, a befizetett összegeket azonban plusz adminisztrációs költség nem terheli, azaz azok megfelelnek a tanfolyamok listaárainak.

A nyári Pilates oktatói képzés indulása: június 28. Részletek itt. OKJ-s sportoktatói alapképzés csoport indulása: június 2. Részletek itt.

Comments are closed