Újabb Pilates oktatói tanfolyam indul 2014 nyarán

Újabb Pilates oktatói tanfolyam indul 2014 nyarán

2014-05-06 11:07

2014. július 6-án új Pilates oktatói képzés indul.

A jelentkezők kompaktabb formában, ám változatlan minőségben tudják elsajátítani a képzés elméleti és gyakorlati anyagait. Mit jelent, hogy kompaktabb formában?

Régóta igény volt már, hogy a képzés időpontjai kizárólag hétvégi napokon legyenek – most ez megvalósult. Ehhez az elméleti modulok rendszerén alakítottam: az elméleti előadások anyagait otthoni felkészülésre, távoktatásra megkapják a hallgatók, a gyakorlati alkalmak előtt pedig 2 órában konzultáció formában átvesszük az aktuális témaköröket.

A gyakorlati oktatás anyaga és színvonala is változatlan marad: több, mint 100 gyakorlat, óratartási technikák, speciális célcsoportok, és számos jól használható tipp, ötlet a gyakorlatban.

Előjelentkezési kedvezménnyel a tanfolyami díj 115.000 Ft május 31-ig, ezt követően 130.000 Ft.

A Pilates oktatói képzés dátumai itt, moduljai itt, jelentkezni pedig itt lehet.

*

Az OKJ-s sportoktatói képzésről:

A törvényi változások alapjaiban változtatták meg az akkreditált (új elnevezéssel: engedélyezett) képzések szervezését. Akinek még nincs sportoktatói végzettsége, lehetősége van továbbra is megszerezni: felkészítő kurzus elvégzését követően az Oktáv mint vizsgahely által szervezett modulzáró (a vizsgára bocsátás feltétele) és sportoktatói vizsgák letételével. Ennek bekerülése természetesen jelentősebb összeg, mint eddig – olyan jelentős, hogy le sem merem írni, érdeklődésre emailen megosztom az infót :)

 

 

Comments are closed